Header Ads

Digitals

Cop d'Ull

Del paper al web

Per tal d’arribar més lluny i oferir l’actualitat informativa a les Terres de l’Ebre Cop d’ull ha fet un salt a la xarxa. Per tots aquells que vulguin estar informats diàriament poden consultar el lloc web uncopdull.com. En aquesta plataforma digital trobaran tota la informació del territori en les diverses seccions i accedir als diferents articles d’opinió.

Aquest web també fa una aposta clara pels continguts multimèdia. És per això que també incorpora les notícies i vídeos de les dels informatius, a més d’una hemeroteca digital amb els arxius en PDF de tots els números del periòdic. La programació del nou portal web, basada en codi HTML5, permet que els continguts de Cop d’Ull es puguin veure perfectament adaptats a les pantalles de qualsevol mida.

Cop d’Ull també s’adhereix a les xarxes socials, és per això que compta també amb un compte a Twitter. Cadascuna de les notícies que es publiquen al lloc web es “piulen” amb el corresponent enllaç web.



Teveon

Teveon.tv renova el portal



Teveon.tv va nàixer el novembre de 2007 com una televisió IP, és a dir, com a una televisió online, la primera de les Terres de l'Ebre. Teveon.tv difonia els seus continguts informatius exclusivament via internet, una forma de produir i transmetre en línia que permetia a l’usuari reproduir-ho des de casa seva.

Ara, però, com la resta de webs de Doble Columna, teveon.tv també ha renovat el seu portal web i potencia la interacció amb els lectors i la difusió dels continguts a través de xarxes tan populars com Facebook, Twitter, Google Plus o Whatsapp. A més, també s’adapta a totes les pantalles i tots els dispositius, per fer més còmoda la seua visió.

Aquest portal web permet veure online i a la carta tots els programes de Canal 21 Ebre. A més, també concentra en aquest espai els informatius d’aquesta televisió, el temps, els articles d’opinió de Cop d’Ull i els accessos directes a les altres plataformes web.



Marfanta

Canvi de pell


Marfanta.com és el diari digital de referència a les Terres de l’Ebre. Durant el tercer trimestre del 2015 estrena un nou disseny, adaptable a totes les pantalles i dispositius, tot coincidint amb el desè aniversari. Va nàixer el 2005 com un bloc personal del periodista Gustau Moreno, però amb el pas dels anys ha anat evolucionant fins a convertir-se en un diari electrònic de capçalera. A més, Marfanta.com va ser clau per al naixement i expansió de l’Ebresfera, la comunitat de blocaires ebrencs a internet.

El març de 2015, Marfanta.com va registrar més de 104.000 pàgines vistes. Però el seu millor registre és del maig del 2011, amb més de 192.000 pàgines vistes. Ara Marfanta.com és una plataforma multimèdia que apropa cada dia, de manera ràpida i constant, amb rigor, amb pluralisme i amb credibilitat, la informació més important del territori, a més de les notícies de Catalunya i del món que afecten les Terres de l’Ebre.

I ho fa les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana, amb un gran impacte a les xarxes socials. Actualment, té gairebé 5.000 seguidors a Twitter, i ja ha fet més de 22.000 piulades. La renovada pàgina de Facebook té més de 4.000 seguidors, tot i que el seu abast mitjà d’impactes setmanals és de més de 7.500 persones. Per tot plegat, Marfanta.com és el mitjà de comunicació ebrenc amb un impacte més important a la web 2.0 i a les xarxes socials d’internet. Marfanta.com és la millor manera d’informar-se del que passa i també de saber de què es parla a les Terres de l’Ebre.

1 comentari:

  1. Let’s review a few of the the} widespread forms of CNC machines obtainable on today’s market. To review, CNC is a subtractive manufacturing course of that makes use of computerized controls and machine tools to remove layers of materials from a stock piece. Computer numerical control machining has replaced many traditional, manually-operated strategies and machines on shop floors, because of of} its ease of use, versatility, and efficiency. This sort of machining is far high precision machining more exact and has outmoded traditional machining in manufacturing, fabrication, and industrial production. It makes use of mathematical coordinates and computing energy to achieve the same finish with the greatest accuracy. Specifically, computer numerical control makes use of Cartesian coordinates.

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.