Header Ads

Qui som?


DC Grup és un conjunt d’empreses de comunicació publicitària creades el 1995 amb l’objectiu d’oferir un servei personalitzat a les necessitats dels nostres clients i mantenir un nivell de qualitat i creativitat. Aquest compromís per assolir nous reptes i fites s’ha traduït en un creixement i desenvolupament important del nostre grup, que ens situa entre les principals agències de comunicació de les Terres de l’Ebre.

Al nostre abast tenim el periòdic mensual i gratuït Cop d’Ull, que des del maig del 2014 ha adoptat el format tabloide i ha fet un canvi en la presentació i en el tractament dels continguts, amb una aposta per la imatge i també per l’ús dels diversos gèneres periodístics.

Quant a Canal 21 Ebre és la televisió de les Terres de l’Ebre, amb cobertura a través de la TDT per a les quatre comarques del territori ebrenc: Montsià, Baix Ebre, Terra Alta, i Ribera d’Ebre. En les darreres dades del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura es va apreciar un augment considerable de la seva audiència fins arribar a 13.000 espectadors diaris. Cal destacar el tret diferencial de Canal 21 Ebre: una àmplia programació de producció pròpia.

La comunicació en línia és una gran aposta per a DC Grup. I és que s’han renovat i creat portals web accessibles a uncopdull.com, canal21ebre.com i teveon.tv. Aquests webs també fan una aposta clara pels continguts multimèdia, amb les notícies, vídeos i programes de Canal 21 Ebre disponibles. A més, la programació dels nou portals, basada en codi HTML5, permet que els seus continguts es puguin veure perfectament adaptats a les pantalles de qualsevol mida: telèfons mòbils, tauletes, ordinadors portàtils, ordinadors de sobretaula i televisions intel·ligents.

De la mateixa manera, els portals web aposten per la interacció amb els lectors i la difusió dels continguts a través de les xarxes socials. D’altra banda, totes les notícies es poden compatir de manera àgil i còmoda a Google Plus, Facebook, Twitter i Whatsapp.

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.